Games

The Last Guardian voor de Playstation 4 en Playstation 4 Pro beschikbaar

The Last Guardian

The Last Guardian is vanaf nu beschikbaar voor de Playstation 4 en de nieuwe Playstation 4 Pro. Het heeft 10 jaar geduurd, maar vanaf 07-12-2016 is hij eindelijk uit.

De game is meerdere malen uitgesteld, maar Sony geeft aan dat het aantal pre-orders boven de verwachtingen is.

Ondanks een lange en problematische ontwikkeling, heeft de game wel een heerlijke charme, aandacht voor detail en een unieke sfeer.

Een nadeel is wel de onhandige besturing in de game, geen geweldige beschikbare graphics en een niet al te beste frame-rate. En toch blijft het een game die je zeker moet gaan spelen.

Wil jij meer weten over The Last Guardian? Lees dan zeker verder!

Zie hier The Last Guardian Trailer


The Last Guardian

The Last Guardian is het verhaal over een jongen en het gigantische, mysterieuze wezen Trico. Tijdens het verhaal ontstaat een hechte band tussen de twee, en helpen zij elkaar te overleven in een wereld vol ruïnes en gevaren.

In de eerste paar uur van de game bevrijd je het wezen Trico, en in de paar uren daarna lijkt het alsof je een compleet andere game speelt.  Gelukkig veranderd dit, anders zou de kans groot zijn dat het gaat vervelen.

The Last Guardian

Zodra je in de buitenwereld terecht komt wordt de gameplay veel dynamischer en spannender. Niet alles is perfect, maar dit zal weinig storen aangezien het verhaal hier in overheerst.

The Last Guardian heeft indrukwekkende animaties, puzzels en een uitstekend ontwerp van levels.

De game is uit te spelen in tien tot twaalf uur en de kwaliteit in de verschillende levels veranderen vaak. Het lijkt dan ook alsof de makers steeds nieuwe ideeën kregen om wat te verbeteren, maar niet helemaal opnieuw wilden beginnen.

 


Fantastisch Duo

Tijdens het verhaal van The Last Guardian beleef je de relatie tussen de jongen en Trico. Bijna alles in de game draait dan ook om het testen van deze band, en het te laten groeien.

Trico zal je wel aanwijzingen moeten geven door middel van knoppencombinaties. Hij heeft namelijk weinig zelf initiatief. De heeft onder andere te maken met het karakter van het wezen en de intelligentie die zich lastig laat temmen.

The Last Guardian

Het duo in deze nieuwe game is 1 van de leukste ooit in een game. De manier van omgaan met elkaar, en reis door de wereld straalt 1 en al liefde uit.

Voor de echte beleving zal je de game echt zelf moeten gaan spelen. Alles draait om vriendschap en vertrouwen in een prachtige fantasiewereld.

 


Playstation 4 Pro update

Sony heeft al een update klaarstaan voor de Playstation 4 Pro. The Last Guardian zal dankzij deze update een 4K ondersteuning krijgen, HDR en een veel stabielere framerate.

Meer details zijn er niet bekend. Maar aangezien de game kwalitatief niet de hoogte uit stijgt, zal dit genoeg zijn om de beleving net even naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij in het bezit van een Playstation 4 of Playstation 4 Pro? Dan wordt het zeker aangeraden om ”The Last Guardian” te gaan spelen.

 


 

Bestel ”The Last Guardian” bij de onderstaand webwinkels:

Natuurlijk is bij de bovenstaande webshops ook de Collector`s Edition beschikbaar!


Ga jij hem bestellen? Laat het even weten in een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.