Playstation 4 Pro Nieuws

Playstation 4 Slim limited editions goud en silver bevestigd.

Playstation 4 Slim limited editions

Sony heeft officieel de Playstation 4 Slim limited editions goud en zilver aangekondigd. Begin dit jaar kwam Sony al met de Glacier White editie. Eind juni kunnen we de 2 nieuwe kleuren verwachten.

Het valt op dat de limited edition Playstation consoles steeds Slim versies zijn. Of er later ook Playstation 4 Pro modellen uit komen in andere kleuren is nog niet duidelijk.


Playstation 4 Slim limited editions

De limited editions van de Playstation 4 Slim zullen verschijnen in het goud en zilver. In Amerika zal het gaan om een 1 TB model die op dit moment alleen een release datum heeft in het goud. In Europa zullen we het met 500 GB moeten doen wat overigens meer dan genoeg is, tenzij je al je games op je console download. Wil je toch echt een  1 TB versie dan zal je buiten Europa moeten gaan zoeken.

In Amerika zal de prijs van de gouden Playstation 4 Slim 1 TB 250 dollar gaan kosten. Voor het zilveren model is daar nog geen releasedatum bekend. In Europa komen beide kleuren met 500 GB + 2 controllers uit op 28 juni. De prijzen hiervan zijn tot nu toe nog niet bekend gemaakt.

De 2 bijgeleverde controllers zullen dezelfde kleur zijn als jou gekozen Playstation 4 Slim. De gouden en zilveren controllers worden ook los verkrijgbaar. Wat de controllers gaan kosten is nog niet bekend maar deze zullen ongetwijfeld net zo duur zijn als de standaard modellen.

Zie jij het zitten om één van deze kleuren te kopen? Of wacht je misschien liever op een 1 TB model? Laat even een reactie achter onderaan deze pagina.

Playstation 4 Slim limited editions


Playstation 4 Slim limited editions


Playstation 4 Pro

Wil jij toch liever een krachtigere Playstation 4? Dan raden wij je aan om voor de Playstation 4 Pro te gaan. De Playstation 4 Pro is een ge-upgrade versie van de Playstation 4. Met dit model is het mogelijk om te gamen in 4K en kan je in combinatie met HDR nog mooier beeld verwachten.

Door de krachtigere hardware lopen jou games ook een stuk soepeler. Jou games hebben er nog nooit zo scherp uit gezien. De grafische verbetering van de Playstation 4 Pro kan je een beetje vergelijken met je pc settings van medium naar high zetten.

Kijk hier voor meer informatie over de Playstation 4 Pro >

Playstation 4 Slim limited editions

UPDATE: Gigantische kortingen op de Playstation 4 Pro. Normaal kost de PS4 Pro € 400,- maar nu kan je hem zelfs kopen voor € 344,- inclusief de game Horizon: Zero Dawn.

Bestel jou Playstation 4 Pro hieronder voor de beste prijs:


E3 campagne

4 gedachten over “Playstation 4 Slim limited editions goud en silver bevestigd.

    1. Over een gouden of zilveren Playstation 5 is niks bekend. Wel komen er inderdaad special editions uit waaronder een zwart model met blauw of rood, een pikachu edition en een spiderman edition. Meer informatie hierover komt snel op de site.

      Het antwoord op je vraag of er een Playstation 5 pro komt? Ja! Zeker weten. Er is zelfs al een Playstation 5 Pro in ontwikkeling. Wanneer die precies gaat verschijnen weten we niet. Hou onze website dus goed in de gaten.

    1. Volgens onze bronnen is er inderdaad wel al een Playstation 5 Pro in ontwikkeling. Dus ja! Die gaat er zeker weten komen. Over de prijs van de Playstation 5 kunnen wij zeggen dat de prijs vastgesteld is op € 500,-. De Digital edition daar in tegen gaat iets minder kosten met een adviesprijs van € 400,-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.