Playstation Move bestellen

Wil jij de Playstation Move bestellen?

Nu de Playstation VR beschikbaar is, komt de Playstation Move ook weer helemaal terug. Dankzij de Move controllers word het gamen met de Playstation VR een stuk realistischer.

Playstation Move bestellen?

Nu de Playstation VR er eindelijk is kan ik je aanbevelen om de Playstation move controllers te bestellen. Dit maakt de game ervaring een heel stuk beter. Bovendien kan je een groot aantal spellen niet eens spelen zonder deze set controllers.

Het gebruik van de Move controllers zorgt voor een geweldige ervaring tijdens het gamen. In de games maak je bewegingen met de controllers zoals je in het echt ook zou doen.

Bijvoorbeeld met het schieten en laden van je wapen, of met een pijl en boog schieten alsof je hem echt in je handen hebt.

 

Playstation Move bestellen

 

Sony heeft al bevestigd dat een groot aantal games alleen speelbaar is met de Move controllers. Met de normale DualShock controller kan maar een beperkt aantal spellen worden gespeeld via de Playstation VR.

Dus ben jij van plan om de Playstation VR te kopen? Dan raad ik je aan om ook meteen een setje Move controllers erbij te nemen, en natuurlijk de Playstation camera die je ook nodig hebt voor de PS VR.

Meer weten over de Playstation VR en zijn benodigheden? kijk dan op de Playstation VR pagina.

 

Bestel hier onder je setje Move controllers

WebshopProductPrijsBestellen
cooblue1Playstation Move Controllers PS4/VR€ 89,90bestel-hier-knop
bol logoPlaystation Move Controllers PS4/VR€ 74,95bestel-hier-knop

 

Playstation Move bundels

Wanneer de Playstation Move controllers in Nederland beschikbaar zijn, en de Playstation VR uit komt. Zullen er waarschijnlijk weer bundels worden aangeboden.

Playstation Move bestellen

De meest handige bundel zal dan ook deze afbeelding hierboven zijn. Aangezien deze bundel dan alle benodigheden zal hebben voor een goede game ervaring.

Inhoud:

  • Playstation VR
  • Playstation Move controller set
  • Playstation Camera
  • Playstation VR Worlds/Game

Deze bundel zal waarschijnlijk rond de € 500,- worden, maar dan heb je ook meteen alles!

Welke Bundels er nog meer beschikbaar zullen zijn weten we nog niet. Maar zodra dit bekend is zullen deze hier op de website verschijnen.

Dus hou deze website goed in de gaten voor meer informatie!

 

Wil je eerst nog een nieuwe console hebben? Neem dan een kijkje op Playstation4probestellen.nl