Games

Horizon: Zero Dawn bundel voor Playstation 4 aangekondigd. Lees het hier!

Horizon Zero Dawn bundel

Sony heeft via de Playstation blog officieel een nieuwe Horizon Zero Dawn bundel aangekondigd. Deze nieuwe game wordt uitgebracht in combinatie met de Playstation 4 Slim.

De game ”Horizon: Zero Dawn” van de Nederlandse studio ”Guerrilla Games” zal verschijnen op 1 maart. Sony heeft bekend gemaakt dat de bundel ook op deze dag zal uitkomen.


Horizon Zero Dawn bundel

De bundel wordt alleen uitgebracht in combinatie met een Playstation 4 Slim 1 TB. Net als bij alle andere bundels zal er een Dualshock 4 wireless controller bij zitten. Natuurlijk zit hier ook een Blu-ray disc bij van het spel ”Horizon: Zero Dawn”.

Bij deze bundel krijg je ook nog eens een bonus. Je krijgt een gratis Playstation Plus-abonnement die 3 maanden geldig is. Dit komt goed uit aangezien de game ook een online multiplayer bevat.

Horizon Zero Dawn bundel

Het is een mooie bundel voor mensen die nog niet in het bezit zijn van een Playstation 4 console. Heb jij al een Playstation 4, dan kan je ”Horizon: Zero Dawn” natuurlijk beter los kopen.

De prijzen van de bundel liggen rond de € 345,-.

Of er ook nog een bundel zal verschijnen met de Playstation 4 Pro is nog niet zeker. Hier zou nog verandering in kunnen komen aangezien Horizon: Zero Dawn ook gebruik maakt van de Playstation 4 Pro rekenkracht.


Horizon: Zero Dawn (PS4 Pro verbeteringen)

Op de Playstation 4 Pro zal het spel meer details laten zien, op zowel een 4K als 1080p televisie. Ook zal je te maken krijgen met verbeterde kleuren en schaduwen.

Bij 1080p wordt gebruikt gemaakt van supersampling. Dit houdt in dat het beeld wordt uitgerekt tot een bijna 4K resolutie, en daarna weer terug wordt gezet naar 1080p. Als resultaat zal je een scherper beeld krijgen en mooier afgewerkte randen.

Op 4K televisies is het een heel ander verhaal. Hier zal je een resolutie te zien krijgen van 2160p. Tijdens het spelen zal vooral opvallen dat details flink zijn ge-upgrade. Je ziet bijvoorbeeld de stiksels in outfits en bladeren die tot kilometers ver in de lucht zweven.

Ook kan je bij zowel 4K als 1080p genieten van de HDR-ondersteuning. Dit zorgt voor meer contrast in de kleuren. Vooral bij lichte en donkere kleuren zie je een hele grote verbetering.

Vindt hier meer informatie over de Playstation 4 Pro >


Zie hier de E3 Trailer van Horizon: Zero Dawn


Pre-order hier de Horizon Zero Dawn bundel:

Pre-order hier de Game Horizon: Zero Dawn:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.