Playstation 4 Pro Accessoires

Playstation 4 Pro accessoires bestellen? Lees op deze pagina meer over de accessoires die voor de Playstation 4 Pro uit komen, of al uit zijn.

Playstation 4 Pro accessoires

Nu de Playstation 4 Pro er bijna zit aan te komen, brengt Sony ook weer een aantal accessoires uit. Op dit moment is er al een nieuwe Playstation controller uit die op de Slim en standaard PS4 gebruikt kan worden. Lees hier meer >

Ook zit er nog een nieuwe Playstation headset aan te komen, en een standaard waarmee je de Playstation 4 Pro rechtop kan zetten.

Na lang weg geweest te zijn is ook de Playstation camera weer terug van weggeweest. Lees hieronder meer over de Playstation 4 Pro accessoires.


Playstation Platinum Wireless Headset

Sony brengt binnenkort een vernieuwde versie van de Playstation headset uit, namelijk de ”Platinum Wireless Headset”. Deze koptelefoon heeft een 7.1 virtual surround en 3D audio.

Hiermee ga je een unieke ervaring tegemoet, met een geweldig geluid. Vooral in de games die een 7.1 surround ondersteuning hebben.

Ook is er noise-cancelling aanwezig waardoor je tijdens het chatten iedereen perfect kan verstaan. Mis je de microfoon op de foto`s? Dat klopt. Deze is namelijk verborgen in de headset zelf.

Net als bij de voorganger kan de headset ingeklapt worden. Dit is handig als je de headset even wil opbergen, of ergens mee naar toe wil nemen.

Playstation 4 pro accessoires


Playsation 4 Pro accessoires

De headset kan prima gebruikt worden in combinatie met de Playstation VR, maar ook met andere apparaten die een 3.5mm audio-invoer hebben.

Deze prachtige headset met een geweldig design zal zo`n €179,- gaan kosten.

Bestel je nieuwe Playstation Platinum Wireless Headset hieronder:

WebshopProductPrijsBestellen
Playstation Platinum Wireless Headset€ 179,-
bol logoPlaystation Platinum Wireless Headset€ 179,-
Playstation Platinum Wireless Headset€ 179,-
Playstation Platinum Wireless Headset€ 179,-


Sony Playstation Camera V2 (nieuw ontwerp)

Nu de Playstation VR uit is wordt een nieuwe camera onmisbaar. Bovendien heb je deze nodig als je de VR bril wilt gebruiken.

De camera heeft alle features van de vorige playstation camera, en nu ook de VR-ondersteuning. Verder is er qua hardware niet veel veranderd.

Het ontwerp hebben ze zo aangepast dat deze een stuk beter past bij het design van de nieuwe Playstation 4 Pro.

Playstation 4 Pro accessoires


Playstation 4 Pro accessoires

Wil jij de vernieuwde Playstation camera kopen voor je huidige console? De camera kost €59,99 en je kan hem bij de onderstaande webshops bestellen.

WebshopProductPrijsBestellen
cooblue1Sony Playstation Camera V2€ 59,99bestel-hier-knop
bol logoSony Playstation Camera V2€ 59,99bestel-hier-knop
mediamarkt-logoSony Playstation Camera V2€ 59,-bestel-hier-knop

Playstation 4 Pro standaard

Het is natuurlijk logisch dat Sony ook een nieuwe standaard uit zal brengen. Voor de Playstation 4 Pro heeft Sony dan ook een nieuw model ontworpen die goed past bij het uiterlijk van de console.

Voor sommige mensen is dit een handig extra om de console rechtop te kunnen zetten, zonder dat hij omvalt.

De houder is ook te gebruiken voor de Playstation 4 Slim en de Standaard PS4.

Playstation 4 Pro accessoires

De prijs van de standaard wordt waarschijnlijk € 25,-. Zodra hij beschikbaar is zal je dat op deze pagina zien. Hou het dus goed in de gaten.


Playstation VR

Nu de nieuwe virtual reality bril van Sony uit is, zal deze een mooi accessoire zijn voor je nieuwe Playstation 4 Pro console.

Dankzij de PS4 Pro wordt de resolutie en framerate van de VR bril verbeterd. De beleving zal dus nog mooier zijn als dat je de bril gebruikt om een oudere Playstation versie.

playstation 4 Pro accessoires

Sony wil nog niet veel los laten over de specifieke verbeteringen. Maar het is overduidelijk dat deze er wel zullen zijn.

Voor meer informatie, kijk dan op de Playstation VR pagina.