Games

Playstation 4 Pro met Call of Duty WWII + 2e controller.

Call of Duty WWII

Vandaag is de lancering van Call of Duty WWII. Rondom de release van nieuwe games zijn er altijd fantastische aanbiedingen beschikbaar. Ook zijn er in combinatie met deze Call of Duty game weer vele bundels te verkrijgen. Lees hieronder verder en vind de beste aanbiedingen.

Call of Duty gaat voor het eerst weer terug naar de tweede wereldoorlog sinds World at War. Dit is waar vele fans al een lange tijd om vragen. Activision heeft eindelijk toegegeven door Call of Duty WWII uit te brengen. Met deze oude setting zal Call of Duty weer één van de beste shooters van dit moment worden.

Wil jij de beste game ervaring? Dan raden wij jou zeker aan om de Playstation 4 Pro aan te schaffen. Call of Duty WWII zal er met deze krachtigere console nog vele malen mooier uit zien als op de standaard Playstation 4.


Call of Duty WWII bundels

Op dit moment is er een Call of Duty WWII bundel beschikbaar voor de Playstation 4 Pro en de Playstation 4 Slim. Beide consoles hebben 1 TB opslag maar de Playstation 4 Pro is natuurlijk wel een krachtigere console.

Playstation 4 Pro 1 TB

Call of Duty WWII

De Playstation 4 Pro bundel bevat de game Call of Duty WWII en een extra dual shock controller. De Playstation 4 Pro is krachtiger dan zijn voorgangers en kan games in 4K weergeven. Klik hier voor meer informatie over de Playstation 4 Pro.

Playstation 4 Slim 1 TB Limited Edition

Call of Duty WWII

De Playstation 4 Slim Limited Edition bevat ook de game Call of Duty WWII. Deze speciale uitvoering heeft een volledige CAMO skin. Ook de controller heeft een CAMO kleur. Deze uitvoering is iets goedkoper als de Playstation 4 Pro.

Zie hieronder waar jou favoriete uitvoering het goedkoopst is.

Webshop

PS4 Pro 1TB + CoD WW II + 2e controller

PS4 Slim 1TB Limited Edition + CoD WW II

MediaMarkt

€ 377,-

€ 379,-

Coolblue

€ 399,-

€ 379,99

Bol.com

€ 385,-

€ 379,-

Wehkamp

€ 385,-

€ 379,-

NedGame

€ 399,-

€ 379,-

Intertoys

€ 379,-

€ 379,-


Call of Duty WWII

Call of Duty gaat weer helemaal terug naar de roots zonder futuristische toevoegingen waar iedereen zich zo aan begon te ergeren. Beleef de Tweede Wereldoorlog in een compleet nieuwe gaming-generatie. Maak de landing in Normandië mee op D-Day en reis door de beroemdste locaties uit de grootste oorlog ooit. Speel de klassieke gevechten uit Call of Duty, de kameraadschappen en de keiharde strijd.

Call of Duty WWII bevat een aantal klassieke onderdelen:

  • Authentieke single-player campagne met gewaagde, levensechte visuals en de cinematische authenticiteit die alleen Call of Duty kan leveren
  • Beleef een verhaal van onbreekbaar broederschap tussen gewone mannen die vechten voor vrijheid in een wereld die op de rand van tirannie staat
  • Terugkeer naar de originele “Boots-on-the-Ground” multiplayer
  • Coöperatieve Nazi Zombie modus

Verder zegt de bovenstaande trailer eigenlijk al genoeg. Het ziet er weer geweldig uit net als vroeger. We verwachten dan ook dat veel gamers die klaar waren met Call of Duty games toch weer een poging gaan wagen aan deze nieuwe game.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.