PS4 Pro Specificaties

Playstation 4 Pro specificaties

Hier onder zie je een kort overzicht van de Playstation 4 Pro specificaties.

Playstation 4 Pro Specificaties

Zoals je op het overzicht kan zien zijn er behoorlijke verbeteringen vergeleken met de normale PS4. De Playstation 4 Pro krijgt een 4K support voor de aankomende 4K games, en de console wordt voorzien van de nieuwe HDR techniek.

Als je een mooie 4K televisie hebt dan zal de combinatie van 4K en HDR prachtige beelden opleveren.

Wil je meer weten over de 4K en nieuwe HDR techniek? Kijk dan op http://playstation4probestellen.nl/ voor meer uitgebreide informatie.

PS4 Pro specificaties

En als je geen 4K televisie hebt maar nog gewoon een Full HD TV, dan komt de extra rekenkracht van de PS4 Pro heel goed van pas.

Al je games krijgen een grafische upgrade en het verschil in kwaliteit ga je dan ook zeker zien. Je kan het een beetje vergelijken met je pc game settings veranderen van medium naar high.

Hiervoor moet je bij de spellen die op dit moment al uit zijn, nog wel even wachten op een nieuwe patch voor de desbetreffende game. Volgens Sony zijn er wel al een berg patches onderweg.


Hardware van de Playstation 4 Pro

Dankzij de nieuwe upgrades voor de PS4 Pro wordt de gameplay absoluut naar een nieuw niveau getild. Met de hogere kloksnelheid van 2,1 Ghz lopen je spellen zo soepel als maar kan.

Wat niet in het overzicht van de specificaties staat is dat de Playstation 4 Pro voorzien wordt van een extra RAM-geheugen kaart.

Deze gaat er voor zorgen dat er extra ruimte vrij komt voor het optimaliseren van de games en interface. Lees hier meer over deze upgrade >

Mensen die de overstap gaan maken van de normale PS4 naar de PS4 Pro zullen dan ook aangenaam verrast worden.

De interne harde schijf wordt standaard 1 TB. De normale playstation 4 begon met de productie van 500 GB versies, die inmiddels ook verkrijgbaar zijn in 1 TB.

Er is ook een extra USB aansluiting aan de console toegevoegd. Nog een mooie toevoeging is dat er geen AC-adapter aan de voedingskabel zit, die is namelijk in de PS4 Pro ingebouwd.


Gamen in 4K en HDR

Op de Playstation 4 Pro is gamen in 4K kinderspel dankzij de krachtige nieuwe hardware. Er worden games ontwikkeld speciaal voor 4K en de HDR ondersteuning.

Het grootste verschil tussen Full HD en 4K, is dat een 4K scherm een resolutie heeft die 4 keer zo veel pixels bevat als 1080p.

Dus wil jij het uiterste uit je PS4 Pro console halen, dan wordt een 4K televisie zeker aangeraden. Het liefste met een HDR ondersteuning.

Dankzij HDR worden de kleuren van de games nog beter naar voren gebracht. Deze techniek zorgt dus ook weer voor een behoorlijke verbetering.

Hier onder zie je goed het verschil tussen de HDR-functie uit en aan.

Playstation 4 Pro specificaties
The Last of Us Remastered – Zonder HDR

Playstation 4 Pro specificaties
The Last of Us Remastered – Met HDR

Wil je meer weten over de Playstation 4 Pro Games? Lees dan meer op de Playstation 4 pro games pagina.

Ook handig is dat Youtube en Netflix 4K ondersteunen. Het is dus mogelijk om video`s te gaan streamen in 4K op de Playstation 4 Pro.

PS4 Pro specificaties


Deze nieuwe console wordt een must have voor iedereen die van de allerbeste kwaliteit houdt. Dus wil je nog veel meer weten over de nieuwe Playstation 4 Pro? Of wil je hem meteen bestellen?

Kijk dan even op http://playstation4probestellen.nl/