Playstation 4 Pro Nieuws

Playstation 4 Pro media player heeft een 4K ondersteuning gekregen.

Playstation 4 Pro media player

De Playstation 4 Pro media player heeft een 4K ondersteuning gekregen bij de laatste Playstation 4 Pro update. Het is nu dus mogelijk om 4K video`s af te spelen met de standaard media player.

Voor gebruikers van de Playstation VR is het nu ook mogelijk om 4K VR-content af te spelen. Hiervoor moet je wel in het bezit zijn van een Playstation 4 Pro en natuurlijk de Playstation VR.


Playstation 4 Pro media player

Voorheen was het nog niet mogelijk om 4K video`s te bekijken met de standaard Playstation 4 Pro media player. Wel kon je via Playstation apps zoals Netflix en Youtube 4K content bekijken.

Na de nieuwe update van vorige week kan je ook 4K content afspelen met de standaard media player. Deze media kan je afspelen vanaf een USB-stick of via een NAS. De bestanden moeten wel in mp4-formaat zijn.

Playstation 4 Pro media player

Sinds kort kan je ook een externe harde schijf aansluiten op je PS4. Hier zal je dan ook veel meer 4K content op kwijt kunnen. Lees hier over de externe harde schijf optie  na update 4.5 >

Als je een USB apparaat gaat gebruiken om 4K content van af te spelen, dan moet je er wel voor zorgen dat dit apparaat geformatteerd is  als ”extended storage” voor games en apps.

Als je 4K video`s wilt bekijken moet je natuurlijk wel een 4K televisie hebben,  anders doe je dit allemaal voor niks.


Playstation VR ook 4K support

De update die de media player van een upgrade heeft voorzien, zorgt ook voor een 4K ondersteuning op je Playstation VR. Dit geldt ook voor alle 360 graden video`s die beschikbaar zijn in 4K.

Playstation 4 Pro media player

De Playstation VR zelf heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, maar er zal ongetwijfeld een verschil te zien zijn in beeldkwaliteit. De virtual reality ervaring zal hierdoor flink verbeterd worden.

Zie hier meer informatie over de Playstation VR  >


Playstation 4 Pro

De Playstation 4 Pro is een krachtigere versie van de Playstation 4. Op de Playstation 4 Pro kan je gamen in 4K en HDR. Bij de andere Playstation 4 modellen kan je tegenwoordig ook HDR gebruiken, maar in combinatie met 4K is dit natuurlijk nog veel mooier.

Playstation 4 Pro media player

Lees hier meer over de Playstation 4 Pro en zijn voordelen >


Playstation 4 Pro bestellen? Kijk dan even bij de onderstaande webshops.

UPDATE: Geweldige kortingen voor de Playstation 4 Pro. Kijk hieronder voor de beste prijzen.

Bulk Alert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.