Games

Battlefield 1 Update verbeteringen voor de Playstation 4 Pro

Battlefield 1 update

Na de Battlefield 1 update van vorige maand is het één en ander fout gegaan. De ontwikkelaar DICE, die deze Eerste Wereldoorlog shooter heeft gemaakt, zou met de afgelopen update veel verbeteringen geven.

Sinds deze update zijn er allerlei problemen voorgekomen. Het was dus hoog tijd om deze op te gaan lossen.


Battlefield 1 Update

Na de laatste update voor de Playstation 4 Pro werd de game een stuk waziger. De anti-aliasing moest verbeterd zijn, maar dit heeft een slecht effect gehad op de andere grafische aspecten van de game.

Onder andere de frame-rate was behoorlijk verslechterd. Het waren geen flinke drops, maar alles is aanzienlijk slechter geworden.

DICE is tot nu toe nog niet met een oplossing gekomen, maar nu komt er aankomende week dan eindelijk een nieuwe update.

Nils Hallberg van DICE heeft aangegeven dat ze de probleem-veroorzakende bug hebben gevonden. Met de nieuwe update moet dit allemaal opgelost zijn.

Battlefield 1 update


Deze week komt de Update

De nieuwe update is voor alle platformen, behalve de pc. Dit komt omdat de pc geen dynamische resolutie gebruikt.

Wat je nog meer kan verwachten van de update is een nieuwe gratis map ”Giants Shadow”. Deze krijg je meteen als je gebruik maakt van een Premium Pass.

Heb je geen Premium Pass, dan kan je de update wel gewoon downloaden. De gratis map krijg je ook gewoon, alleen moet je hiervoor een weekje langer wachten.

Zie hieronder de eerste beelden van ”Giants Shadow”

In deze nieuwe map baan je een weg door een dorp, en ga je de strijd aan in de straten en een ontplofte zeppelin. Ook is in deze map weer de gepantserde trein te vinden genaamd ”de Behemoth”.

Wat er nog wordt toegevoegd bij deze update, is een kruisboog waarmee je granaten af kunt schieten.

Battlefield 1 is verkrijgbaar sinds 21 oktober voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. De game heeft een hoge beoordeling gekregen door onder andere het fantastische verhaal.

Grafisch is de game geweldig en de multiplayer is super in de ontzettend grote maps. We zijn benieuwd hoe de nieuwe ”Giant Shadow” map in de smaak gaat vallen.

Heb jij nog geen Playstation 4 Pro? Kijk dan even hier voor meer informatie >


Wil je nog wat kwijt over Battlefield 1? Laat dan zeker even een berichtje achter hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.