Playstation 4 Pro Nieuws

Witte Playstation 4 Slim verkrijgbaar vanaf 24 januari. Dit heeft Sony aangekondigd.

Witte Playstation 4 Slim

Het is zover! Er komt een nieuwe witte Playstation 4 Slim aan! Dit heeft Sony aangekondigd en zal in heel Europa verkrijgbaar zijn.

De witte Playstation 4 slim zal de ”Glacier White PS4” heten en is beschikbaar vanaf 24 januari. Lees hieronder meer.


De witte Playstation 4 Slim

Nu de Playstation Slim al een tijdje uit is komt Sony met een nieuwe variant in het wit. Vanaf 24 januari zal deze beschikbaar zijn in heel Europa. Deze versie zal wel heel anders zijn dan de voorgaande witte Playstation 4 consoles.

Toen de Playstation 4 voor het eerst uit kwam, werd er later ook de kleur wit uitgebracht. Helaas was dit een limited edition en verdween deze later uit de schappen. Het is nu de bedoeling dat de witte Playstation 4 Slim altijd te koop zal zijn.

De prijs van dit nieuwe model zal vanaf € 299,- zijn. Waarschijnlijk komen er ook bundels uit die dan wat duurder zijn.

Zodra deze nieuwe Playstation 4 Slim uit komt kan je een 500GB opslag verwachten. Het is nog niet duidelijk of er ook een 1TB versie aan zit te komen.

500GB is niet veel aangezien een spel als ”Battlefield 1” al ruim 42GB in beslag neemt. Mocht er geen 1TB versie komen? Dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om de harde schijf te vervangen. Dit is ook heel makkelijk om te doen.


Krijgt de PS4 Pro ook een witte variant?

Het is te verwachten dat veel mensen zich nu afvragen, of er ook een witte Playstation 4 Pro komt. Tot nu toe heeft Sony hier nog niets over aangekondigd.

We kunnen natuurlijk wel aannemen dat Sony bezig is met nieuwe modellen van de Playstation 4 Pro. Mocht hier meer informatie over komen dan zal dit zo snel mogelijk op de website vermeld worden.

Ben jij niet van plan om een Playstation 4 Pro aan te schaffen? Dan zou je eventueel kunnen wachten op de witte variant van de Playstation 4 Slim.

Witte Playstation 4 Slim

Voor je het weet is het 24 januari en kan jij jou nieuwe witte Playstation 4 Slim bestellen. Ook wordt er natuurlijk een witte controller meegeleverd.

Er is op dit moment al een witte controller te koop. Het is niet zeker of dit hetzelfde model is als die bij de console wordt geleverd.


Wil jij de witte Playstation 4 Slim al bestellen? Pre-order hem hieronder.

WebshopProductPrijsBestellen
Sony Playstation 4 Slim 500 GB - Glacier Wit€ 299,99
Sony Playstation 4 Slim 500 GB - Glacier Wit€ 299,99

UPDATE 2 maart 2017: Op het moment loopt er een actie voor de Playstation 4 Slim. Bespaar wel € 100,- of meer! Kijk hier waar je hem kan bestellen >


Ga je toch liever voor de Playstation 4 Pro? Kijk dan even hier >

Wat vindt jij van de nieuwe witte Playstation 4 Slim? Ga jij hem bestellen? Laat het even weten in een reactie hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.