Games

NieR Automata. De aankomende Demo en PS4 Pro verbeteringen. Lees het hier!

NieR Automata

De Demo van NieR Automata kan je op 22 december in de Playstation Store verwachten. Square Enix heeft dit pas geleden aangekondigd.

Het leek er eerst op dat de Demo exclusief voor Japan zou zijn, maar ook wij kunnen er over 2 dagen van genieten.

Ook zal deze game een ondersteuning krijgen voor de Playstation 4 Pro. De officiele release-datum is 7 maart 2017, ongeveer 2 weken na de Japanse release. Niet lang daarna zal ook de PC-versie verschijnen.


NieR Automata

In deze game vallen buitenaardse machines zonder waarschuwing de aarde aan. Voor de mensheid voelt dit als een onoverwinnelijke dreiging. Zij worden gedwongen om te vluchten naar een veilig heenkomen op de maan.

Vanuit hier ontwikkeld de mensheid een leger van androidsoldaten om te strijden tegen de machines. Nadat ze er alleen in slagen om de opmars te vertragen komen ze met een nieuwe doorbraak.

Een nieuw soort androidinfanterie: de YoRHa squad…

De Demo:

In de demo van NieR Automata krijg je de rol van protagonist 2B. Met dit personage ga je de strijd aan in een verlaten fabriek en vecht je tegen machines.

Tijdens het spelen van de demo wordt je voor een deel ingewijd in de wereld van NieR Automata en het gevechtsysteem.

Zodra je de volledige game hebt zal je spelen met YoRHa Nr. 2B, een vrouwelijke androïde. Als je de game meerdere malen uitspeelt komen er meerdere speelbare personages vrij.

De japanse actie-RPG NieR Automata wordt ontwikkeld door Platinum Games. Ook wel bekend van Metal Gear Rising.

De eerste NieR game:

Toen de eerste NieR game verscheen 7 jaar geleden, speelde je met de gelijknamige NieR personages. Ook toen was het een actie-RPG maar de beoordelingen waren toen der tijd niet erg hoog.

Wel heeft het spel een bepaalde cultstatus gekregen de afgelopen jaren. Een goede reden om toch een nieuwe NieR uit te brengen.


Verbeteringen met de Playstation 4 Pro

Square Enix-producenten Yosuke Saito en PlatinumGames-producent Eijiro Nishimura, hebben via een livestream aangekondigd dat NieR Automata een PS4 Pro-ondersteuning krijgt.

Op een normale Playstation 4 zal de game een resolutie hebben van 1600×900 pixels. Op de Playstation 4 Pro worden beelden van 1920×1080 pixels weergeven.

Ook kan je verwachten dat de PS4 Pro Motion Blur-effecten toe zal voegen.

NieR Automata

De details in de game zullen ook aanzienlijk zijn verbeterd. Zo zullen hardware stofdeeltjes zweven zodra ze het zonlicht raken. Het zonlicht zal strakkere randen hebben en schaduwen zijn veel gedetailleerder.

Meer over de Playstation 4 Pro lees je hier >


Ben jij van plan deze game te halen? Laat het even weten in een reactie hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.