Games

PS4 Pro ondersteuning voor Fallout 4 & texture pack voor PC

PS4 Pro ondersteuning voor Fallout 4

,Bethesda maakt PS4 Pro ondersteuning voor Fallout 4 bekend. Op de weblog van Bethesda is aangekondigd dat er vanaf volgende week een nieuwe patch verschijnt voor alle platforms.

Fallout 4 krijgt dankzij de PS4 Pro patch hogere resoluties. Voor pc-gamers komt er een ”high resolution texture pack” waar je een aardig snelle pc voor nodig hebt met flinke hardware.


PS4 Pro ondersteuning voor Fallout 4

Wat je van de nieuwe Playstation 4 Pro-patch kan verwachten is een nieuwe native 1440p resolutie. Er is gezorgd voor verbeterde visuals, zoals mooiere lichteffecten en een grotere ”drawing distance” voor bomen, gras en objecten.

Ook zouden de zogenaamde ”Godrays” of Jacobsladders er mooier uit moeten gaan zien. Het werd wel eens tijd voor een Playstation 4 Pro update. Zeker nu de game al zo lang uit is.

Helaas wordt het geen 4K-resolutie, maar wel een mooie upgrade vol verbeteringen. We kunnen bij de patch ook nog nieuwe mods verwachten. Wat er precies bij komt is nog niet bekend. Bethesda zal snel onthullen welke features er worden toegevoegd.

PS4 Pro ondersteuning voor Fallout 4

Fallout 4 PC-versie

Voor de pc-versie komt een ”high resolution texture pack” die aan flinke systeemeisen heeft om de game goed draaiende te houden. Bethesda geeft de aanbevolen setup aan en deze is niet mis.

  • GTX 1080 videokaart of hoger
  • i7 5820k processor of hoger
  • Minimaal 8GB intern geheugen

Het installeren van deze upgrade kost je 58GB aan schijfruimte. En komt jou pc totaal niet in de buurt van deze systeemeisen? Via de launcher kan je de texture pack uitschakelen.


Fallout 4 is al uitgebracht in november 2015 voor pc, Playstation 4 en Xbox One en heeft al vele uitbreidingen gehad.  Afgelopen zomer kwam de laatste uitbreiding ”Fallout 4: Nuka World”. Op het moment kost Fallout 4 rond de € 20,- en is zeker de moeite waard.

Wil je Fallout 4 bestellen? Dat kan bij de webshops hieronder:


E3 campagne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.