Playstation 4 Pro Nieuws

Playstation VR Games met de PS4 Pro nog beter!

Playstation VR games

Playstation VR games gaan er dankzij de PS4 Pro nog beter draaien.

Vanaf 13 oktober 2016 is de nieuwe Playstation VR beschikbaar op de Nederlandse markt. Tijdens de release is de game Rez Infinite 1 van de eerst beschikbare games voor de VR bril.

De ontwikkelaars van Enchance Games heeft op de Tokyo Game Show bekend gemaakt dat deze game geoptimaliseerd wordt voor de nieuwe Playstation 4 Pro. Het spel zal dus draaien op 4K met hogere framerates als verwacht. Hoe dit bij andere spellen gaat worden weten we nog niet precies.


Playstation VR games (Rez Infinite)

Na deze onthulling kunnen we waarschijnlijk bevestigen dat de aankomende Playstation VR games beter zullen draaien op de PS4 Pro als op de normale PS4. Rez Infinte kan ook gespeeld worden zonder de VR bril, maar Sony promoot de game wel als een echte virtual reality game.Playstation VR games

Dus ben jij van plan de Playstation VR te kopen dan doe je er goed aan om je oude Playstation 4 te vervangen voor een Playstation 4 Pro.

Sony wil niks los laten over het effect van de PS4 Pro op de games, maar het lijkt nu toch dat we kunnen verwachten dat de resoluties en framerates met de nieuwe console beter zijn.

Enchance Games verteld dat Rez Infinte in combinatie met de PS4 Pro op een 4K resolutie gaat draaien. Dit met een consistente framerate van 60 frames per seconde(FPS).

In de game zit een exclusief level genaamd Area X, dit level zal verbeteringen in de virtual reality en de 2d gameplay. Voor de rest is de game voorzien van een hoge resolutie texture en zijn de grafische effecten uitzonderlijk verbeterd.


Vanaf 13 oktober 2016 zal Rez Infinite worden uitgebracht in combinatie met de Playstation 4 Pro. Wil jij 1 van de eerste zijn die in het bezit is van de nieuwe Playstation VR?

Ik raad je dan aan om een pre-order niet te lang uit te stellen. Sony heeft al aangegeven dat ze rond de lancering waarschijnlijk een te kort aan units gaan hebben.

Wil je de Playstation VR bestellen? Kijk dan op de Playstation VR pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.